Proficiat met jullie verloving! 

Een gesprek met jou 

Een gesprek met jouw verloofde

Een gesprek met jullie beiden

In de vragenlijsten en tijdens onze gesprekken praten we over wat jullie "jullie" maakt. Wie is jouw partner voor jou en andersom? Wat zijn jullie grootste uitdagingen en jullie kleine gelukjes? En nog zoveel meer... Ik hoor het graag!

Jullie inbreng op mijn nieuwsgierige vragen is het startpunt, de basis van alles. 

Jullie woorden en die van jullie familie en vrienden
Als jullie graag jullie geloftes willen integreren in jullie ceremonie, dan begeleid ik jullie hierbij graag. 
Word je alleen al bij de gedachte aan dit moment een beetje zenuwachtig? Dat is helemaal niet erg. Laten we samen goed doorpraten waarom jullie jullie geloftes al dan niet zouden uitspreken tijdens jullie ceremonie.

Ook jullie getuigen, familie, vrienden... sta ik graag bij om hun woorden te laten weerklinken op jullie dag. De begeleiding van andere sprekers houdt in dat ik coach en bijstuur, niet het daadwerkelijk uitwerken en schrijven van hun teksten. Ik geloof erin dat iedereen zich het meest comfortabel voelt bij zijn/haar/hun eigen woorden. Met jullie naasten ga ik niet zo uitgebreid in gesprek zoals ik dat met jullie doe. Mochten ze mij natuurlijk nog enkele zaken vertellen die ik op een leuke manier kan verwerken in jullie verhaal, dan laat ik die kans zeker niet liggen. 😉

Op jullie dag zelf zal ik ongeveer anderhalf uur voor de start van de ceremonie op de locatie aanwezig zijn om te bekijken of de ceremonie-opstelling voorzien werd zoals besproken, de geluidsinstallatie en microfoon te testen enzovoort.

Mijn focus ligt op de woorden. Ik denk vooraf graag met jullie mee over concepten en ideeën voor de uitwerking van de elementen rond de ceremonie, maar ik ben niet verantwoordelijk voor de uitwerking hiervan. Ook de dag zelf neem ik dus niet zo zeer praktische zaken op mij. Mijn belangrijkste missie op jullie dag is om jullie en jullie gasten te verwonderen met jullie verhaal en iedereen te laten voelen waarom jullie voor elkaar kiezen. 

De prijs voor zo'n ceremonie die helemaal "jullie" is?
Voor onder andere onze gesprekken, mijn schrijf- en voorbereidingstijd, de begeleiding van jullie geloften en eventuele anderen die spreken tijdens de ceremonie, eventueel overleg met jullie andere leveranciers (wedding planner, locatie, live muzikanten...) en mijn aanwezigheid op jullie dag zelf, vraag ik €2.250 (inclusief BTW). Dit is een vaste prijs, waar enkel nog een kilometervergoeding aan wordt toegevoegd voor mijn verplaatsingen vanuit Lier (€0,43/km - wordt jaarlijks geïndexeerd).

Hopelijk heb ik jullie al wat meer inzicht gegeven in hoe zo'n traject naar aanloop van een huwelijksceremonie er zal uitzien? 😊 
Ik hoor heel graag van jullie of jullie zich kunnen vinden in mijn werkwijze. Als dat het geval is, laten we dan zeker een keer videobellen!
Ik neem graag de tijd om jullie wat beter te leren kennen, te luisteren naar jullie verwachtingen en te antwoorden op jullie vragen. Dit gesprek is uiteraard nog steeds vrijblijvend.

Klinkt dit voor jullie als een plan? Kijk dan zeker hieronder even naar een geschikt moment in mijn agenda. Hebben we geen match op korte termijn? Stuur me dan gerust een e-mail (lynn@pooswoorden.be) en ik bekijk welke mogelijkheden er zijn.


Liefs,
Lynn